مهارت های قابل انتقال

مهارت های قابل انتقال

مهارت های قابل انتقال به مهارت هایی گفته می شود که فرد در حوزه کاری خود کسب می کند و امکان این را دارد که آن را به اشتراک گذاشته و در مجموعه دیگری به کار گیرد. شاید شما برای مصاحبه استخدامی دعوت شوید اما این را فراموش نکنید که افرادی موفق می شوند که بتوانند مهارت های بیشماری داشته و آن را در پروسه انتقال دانش در اختیار همکار خود قرار دهند.

در این جا 5 مثال از مهارت های قابل انتقال را برای شما عنوان می کنیم؛

1) ارتباطات

مهارت برقراری ارتباط شما با اختلاف مهم ترین مهارت قابل انتقال است که می توانید با خود به موقعیت شغلی جدیدتان ببرید. این مهارت در رشد سریع شما در مسیر شغلی تان کمک بزرگی خواهد کرد. توانایی برقرار ارتباط با دیگران یکی از قابلیت هایی است که در محیط های کاری امروز ارزش بالایی دارد.

 اگرچه شنونده و گوینده‌ی خوبی بودن بسیار مهم هستند، اما ارتباط مفهومی بیشتر از شنیدن و گفتگو کردن است. امروزه مهارت‌های ارتباطات فناورانه (شامل ارزیابی رسانه‌های ارتباطی امروزی برای شناسایی نقاط ضعف و قوت و انتخاب بهترین بستر برای مخاطب و همچنین پیام شما) یکی از مهم‌ترین جنبه‌های ارتباط است. 

2)  همکاری

برخی از سازمان ها و شرکت ها محیطی تیم محور دارند که افراد به همکاری یکدیگر نیاز دارند که در صورت عدم این همکاری توسعه و به کارگیری ایده های جدید صورت نمی پذیرد.

شما به عنوان بخشی از کار خود، اطلاعات و ایده‌هایی را با همکاران خود در تیم‌های مختلف به اشتراک می‌گذارید تا به آن‌ها کمک کنید به اهداف تجاری که شما یا تیم‌تان به دنبال آن هستید برسند. همکاری در حوزه‌های تخصصی مختلف می‌تواند به موفقیت بیشتر شما در موقعیت شغلی‌تان کمک کند.

3) سازگاری

به یاد داشته باشید تغییر می تواند آینده ی شغلی ما را تضمین کند. در شرایطی که افزایش مهارت و دانش بالا در سازگاری با موقعیت شغلی شما یک امتیاز محسوب می شود، همراه ارتقا خود را در نظر داشته باشید.

4) مدیریت پروژه 

 این مهارت شامل برنامه‌ریزی، برون‌سپاری، رهگیری و بررسی پروژه در مسیر رسیدن به موفقیت است. هنگام کار در محیط‌های فناورانه و صنعتی، باید روی پروژه‌های مختلفی کار و توسعه‌ی آن‌ها را مدیریت کنید. این کار نیازمند هماهنگی و همکاری روزانه با سایر همکاران است تا تحویل پروژه در زمان صحیح، با بودجه‌ی مشخص شده و حفظ استانداردهای بالای کار تضمین شود.

5) حل مسئله

حل مسائل پیچیده یک مهارت ضروری است. داشتن این مهارت برای پیشرفت و حفظ مسیر در این حوزه اهمیت بالایی دارد.

برای نمایش توانایی خود در حل مسائل پیچیده، می‌توانید از تجربه‌های خود در حل مشکلات و مواجه شدن با چالش‌ها در موقعیت‌های شغلی پیشین استفاده کنید و به بیان اثرگذاری این توانایی خود بر منافع شرکت بپردازید.

 

منبع: Make Use Of

Yorumunuzu bırakın